Jelly Bean Güncellemesi, Galaxy S III için Ekimde, Galaxy S II için ise Kasımda Yayınlanacak

Yayınlandı: 17 Ekim 2012 / ANDROİD, CEP TELEFONU, TEKNOLOJİ
Etiketler:, , , , ,

Android Jelly Bean

Samsung’un üst seviye iki akıllı telefonu olan Galaxy S II ve Galaxy S III için henüz Jelly Bean güncellemeleri yayınlanmış değil. Galaxy S III için bir süredir çeşitli romlar elde edilirken güncellemenin geleceği an meselesi diyebiliriz. Samsung Danimarka resmi Facebook sayfasında yayınlanan takvime göre güncellemenin ekim ayı içerisinde kullanıcılara sunulacağı belirtiliyor.
Galaxy S III için güncellemenin 29 Ağustos’ta yayınlanacağı ciddi bir biçimde iddia ediliyordu. IFA Berlin’de güncelleme sunulmayınca kullanıcılar bu ay içerisinden güncellemenin yayınlanacağına kesin gözüyle bakıyordu. Hatta kısa süre önce hatalardan arınış stabil ve istikrarlı bir rom sızdırılmıştı. Güncellemenin ekim ayına sarkması hatta güncellemelerin bölgesel farklılık gösterdiği düşünüldüğünde ülkemize ulaşması kasım ayını bulabilir.
Galaxy S III’ün yanı sıra güncelleme noktasından sabırsız olan bir diğer kullanıcılar ise Galaxy S II sahipleridir. Özellikle ülkemiz için Android 4.0.4 güncellemesinin yayınlanmaması kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılanmakta. Yukarıda bahsettiğimiz takvimde adı geçen bir diğer cihaz Galaxy S II ve telefon için güncellemenin kasım ayından itibaren kullanıcılara sunulacağı belirtildi.
Yayınlanan bu takvim acaba Danimarka için mi belirtiliyor? Hali hazırda hatalardan arındırılmış bir sürüm yayınlanmışken güncellemenin neden yayınlanmadığını anlamış değilim. Galaxy Note için yayınlanan son güncelleme ile hem arayüz hem de yazılım noktasında sunulan destek büyük beğeni toplamıştı. Bu durum Galaxy S II kullanıcıları arasında heyecanı arttırmış durumda. Dileriz her iki modelde ekim ortasına kadar güncellemeden nasibini alır.
inga uppgidter: Bilgi yok

Yorum bırakın